Interval training

We zitten nu in de laatste 3 weken, dus heel erg intensief trainen is er niet bij, maar toch moet het wel bijgehouden worden, dat kan het beste met ééns per week een interval, duurtraining, herstelritje en nog een extensieve rit. Vandaag was het de beurt aan eeen interval, geen echt zware. 3 herhaling van 30 minuten in D2, 10 minuten D1. Met een klein beetje wind in de rug betekende dit toch al snel snelheden van 40+ Dus het rondje liep vlot.

     Racefietsen (interactief)

In mijn route had ik ook een stop bij Coen gepland. Want vandaag werd de Diefdijk Classic gereden. Iedereen op een Tacx of hometrainer, alvast 6 keer de Alpe d’Huez oprijden. Ik denk dat er zo’n 12 man was, erg leuk. Ik had hier vanaf gezien, omdat aan de ene kant, ik een andere training moest doen en aan de andere kant, het klimmen toch nog wel een grote belasting voor mijn rug zou zijn. Na wat gekletst te hbben met iederen, weer naar huis gereden, nu de korte route. Helaas, het was droog heen, maar de hele terugweg heeft het geregend, het leek wel of ik een veldrit had gereden. Maar de douche en de tuinslang doen wonderen.

Morgen eerst een duurrit en dan rond 12 uur naar het Jazz Festival om met de fietstaxi te rijden en mogelijkerwijs boeken en DVD’s verkopen voor Alpe d’Huzes.

Geef een reactie