Eerste bijeenkomst van de kanjers van Alpe D’Huzes 2007

d1-everdingen-17-12-2006.jpgVandaag de eerste keer een grote bijeenkomst van de kanjers van Alpe D’Huzes 2007. Rond 9 uur was de verzameling van de kanjers bij Coen thuis in Everdingen. Een groep van ongeveer 30 man die elkaar of al kende van vorig jaar, maar ook een aantal nieuwelingen, zoals ik. We hadden veel te bespreken, maar het belangrijkste zijn we mee begonnen, aan elkaar voorstellen.

 Iedereen zit er met zijn eigen verhaal, bijna iedereen heeft een verhaal waarin kanker een rol speelt. Van familieleden, vrienden, collega’s, het zijn intense verhalen waarbij de ogen nat worden. Het maakt de voorbereiding voor 7 juni 2007 erg bijzonder. Peter en Bas die allebeide nog bezig zijn met de chemo zijn vastberaden om op 7 juni 7 keer omhoog te fietsen, dit is toch geweldig! (weblog van Bas)(Verhaal van Peter)

Het andere belangrijke is natuurllijk de sponsoring. Een aantal van ons heeft al een behoorlijk bedrag aan sponsoring binnen, sommigen al met 5 cijfers (voor de komma). Er worden verschillende tips uitgewisseld om mensen bereid te vinden geld te willen geven aan dit evenement voor de KWF Kankerbestrijding. Want hier gaat het uiteindelijk ook om, geld bijeen te fietsen voor het KWF.  De afgelopen week hebben alweer enkelen, via de mail, zich bij mij aangemeld met een donatie, namens hen fietsen wij straks 7 keer de berg op.

 En dan uiteindelijk nog op de fiets gesprongen. Een klein rondje maar, want halverwege werden we bij 5 graden nog even overvallen door een fikse regenbui. We hebben nog veel kilometers voorbereiding te gaan, maar deze dag en de verhalen van al deze kanjers doet je echt goed beseffen waar je het allemaal voor doet.

Geef een reactie