De premiere !!

Vrijdag avond was de premiere van de film: Verhalen achter Alpe d’Huzes. In het theater de Omval in Diemen, die voor deze gelegenheid als een echte Oscar locatie was omgebouwd, inclusief rode loper, werd de film voor het eerst in het openbaar getoond. André Postma heeft er een meesterwerk van gemaakt, 3 verhalen , omlijnd met de gesprekken van Coen en Peter over Alpe d’Huzes, maken dit een emotioneel document van onschatbare waarde. Het verhaal over Support, mag ik een rol spelen, waarin verder wordt belicht waarom mijn collega’s op 7 juni naar Frankrijk zijn gekomen om mij en alle deelnemers aan te moedigen. Het verhaal broederschap gaat over de broers Jacobs, waarin Benno en Jeroen vertellen over hoe broers met elkaar omgaan als de één kanker krijgt. In het deel afgebroken dromen, is Walter van Impe aan het woord die zijn vrouw Marie-Jeanne aan de slopende ziekte verloor.

Het is zo enorm intens, dit is de emotie waaruit Alpe d’Huzes haar kracht krijgt, waarom steeds meer mensen aansluiten bij ons motto: Opgeven is geen optie!!

Premiere gemist? Film willen zien? Kijk op onze webpagina en bestel ook deze film. Of schiet mij even aan, ik heb een paar extra DVD’s gekocht en heb er nog een paar in de tas. Alle opbrengsten gaan weer naar KWF Kankerbestrijding.

André, bedankt voor de geweldige document!!

Geef een reactie