Alpe D’Huzes op de 6-daagse van Rotterdam

Alles wat met fietsen te maken heeft wordt dit jaar door de Alpe D’Huzes kanjers bezocht. Zo ook de 6-daagse van Rotterdam. Vanaf afgelopen donderdag staat er op de ring in Ahoy een stand met informatie over Alpe D’Huzes en verkopen we posters van de 6-daagse met handtekingen van Stam, Bos, Mulder en al die andere baanrenners. Daarnaast geven we informatie over Alpe D’Huzes + 1 en proberen we mensen ook te interesseren om ons voor dit spektakel te sponsoren. Olympisch kampioen Leo Peelen, die ook één van de kanjers is, heeft zijn contacten in wielerwereld de afgelopen dagen voortdurend aangesproken. We hebben er veel vertrouwen in dat dit veel aandacht en geld kan opleveren.

 Na drie dagen hebben we we geleerd hoe de posters te verkopen, waar we de eerste dagen slechts tientallen verkochten zijn er op zondag meer dan 200 posters, voor elk aannemelijk bod, verkocht. Bij echt mooie giften hebben we de mensen een poster van de 6-daagse gesigneerd door Bruno Risi, Teun Mulder, Theo Bos of Leontien van Moorsel als tegenprestatie gegeven.

De foto’s zijn vanafgelopen vrijdag en laten zien hoe onze stand eruit ziet en een kleine impressie van het fietsen. Van de puntentelling begrijp ik niets, maar het is echt geweldig om te zien, voor iedereen die een beetje van wielrennen houdt, een echte aanrader.

Edwin bij de stand; De renners op de baan

Geef een reactie