3.611.540,62 WOW!!!

Overhandiging van de cheque: 3.611.540,62 euro voor KWF Kankerbestrijding!

Vanmiddag heeft de Stichting Alpe d’HuZes in de aula van de Vrije Universiteit Amsterdam de cheque met het geldbedrag van 3.611.540,62 euro overhandigd aan KWF Kankerbestrijding. Dit is de grootste particuliere inzamelingsactie ooit voor KWF Kankerbestrijding.

Het geldbedrag werd tijdens een inspirerende bijeenkomst overhandigd door Sylvia Butzke, divisiedirecteur van De Nederlandsche Bank (DNB). Zij verving Nout Wellink, directeur van DNB en lid van het comité van aanbeveling van Alpe d’HuZes.
Sprekers tijdens de officiële geldoverhandiging waren Ton Hanselaar, algemeen directeur KWF Kankerbestrijding en wetenschapper Marie-José Kersten, kankerspecialiste in het AMC en behandelend arts van ambassadeur Peter Kapitein. Erica Terpstra, voorzitter van NOC*NSF en van het comité van aanbeveling, sprak de vele aanwezigen middels een videoboodschap toe.

 

Dirk Scheringa (DSB) nam het eerste exemplaar van het boek over Alpe d’HuZes 2008 in ontvangst. DSB heeft in september een succesvolle werknemers actie ghouden, waarbij uiteindelijk het ingezamelde bedrag van de werknemrs werd verdubbeld door de directie van DSB Bank. DSB Bank wil graag helpen andere bedrijven te stimuleren om ook zulke acties op te zetten.

 

1 reactie

  1. Inderdaad WOW, Klaas. 3,6 miljoen wat een bedrag. Hoop volgend jaar ook mijn steentje bij te mogen dragen.

    Gr Lars

Geef een reactie