Nog maar 25 dagen

Nog maar 25 dagen, dus een goeie gelegenheid om de balans op te maken.

8 november 2008 startte voor mij het nieuwe seizoen en begon ik mijn eerste training. Dat was er één met heel veel andere Alpe d’Huzessers na een deelnemersbijeenkomst in Amersfoort. Dat was slechts een korte rit van 56 kilometer.

Nu na 25 weken heb ik er al iets meer kilometers op zitten, de totalen:

245 uur besteed aan trainingen (spinning, krachttraining en fietsen) 5100 kilometer gefietst, 21.000 hoogtemeters, 233.000 kCal verbrand!!!!

In de tussentijd ook 3 keer ziek geweest, één keer toch een dikke twee weken niets kunnen doen en toen ook nog eens een bacteriele infectie opgelopen en daarna nog eens een keer een week niet kunnen fietsen door zware verkoudheid.

In al die tijd wel een kleine 10kilo afgevallen van 108 naar 98 kilo (nog 3 te gaan).

Maarhet mooiste is nog dat vandaag mijn sponsorstand op €29.895,- staat. Wat een enorm bedrag al, maar mijn doel van €42.000,- is in zicht, ik heb goeie hoop dat op 4 juni ik daadwerkelijk €42.000 mee kan nemen voor KWF Kankerbestrijding. Want dara gaat het allemaal om.

Sponsor mij ook, dat geeft een duw in mijn rug op 4 juni, maar nog veel belangrijker, een bijdrage aan de overwining op kanker. ga naar http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/KlaasVeenbaas/Individuele-renners/actie.aspx en klik op “Steun mij” of “Doneer”

Wees creatief, wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en SPONSOR MIJ VOOR EEN UITZONDERLIJK BEDRAG! DAAROM VRAAG IK JOU OM JE GEVOEL TE LATEN SPREKEN EN NET IETS MEER TE DONEREN.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: