Nog een maand

Vandaag is het 5 mei, sowieso een heuglijke datum vanwege bevrijdingsdag, maar het betekent ook dat het nog maar een maand is voordat hét evenement Alpe d’Huzes losbarst. 5 juni dan gaat het allemaal gebeuren, een honderdtal individuelen fietsen dan minimaal zes keer de Alpe d’Huez op en daarnaast nog eens meer dan 50 estafette teams. Met eigenlijk maar één doel: Zo veel mogelijk geld bijeen fietsen voor KWF Kankerbestrijding.

Wij gaan met ons team 25 (+1) keer omhoog rijden, Bert en Jos 2 keer, Martijn 3 keer, Bjurn en Stefan 6 keer en ik ook 6 keer plus een extra keer voor Kees. We hebben er al maanden voor getrained en we zijn nu de laatste (zware) pountje op de i aan het zetten. Intensieve trainingen, vermoeiend, maar we weten waar we het voor doen. We hebben inmiddels al meer dan € 40.000 sponsorgeld van bedrijven, vrienden, familie, buren etc. Een er zit nog veel meer aan te komen. Veel van mijn bekenden hebben al een bedrag toegezegd. En dat is goed!!! Want wij gaan al dat geld omhoog fietsen, zodat KWF Kankerbestrijding dit geld kan besteden aan het onderzoek naar kanker, om meer mensen te kunnen genezen of mensen met kanker nog een goed, gezond en gelukkig leven, met kanker te kunnen geven.

Kom op mensen, doe met ons mee, doe een mooie bijdrage voor KWF Kankerbestrijding en wij leveren de extra insanning om dit symbolisch naar boven te fietsen. Jouw bijdrage is een extra duwtje in onze rug op 5 juni, maar een belangrijke bijdrage voor die mensen die het zo hrad nodig hebben.  Wij trainen gewoon door……….

 

(linksboven staat waar je je bijdrage naar toe kan overmaken, zet ajb je mail adres in de omschrijving dan kunnen we je verder op de hoogte houden)

2 reacties

  1. Dus toch weer 7 keer, Klaas 🙂 Blij dat je in ieder geval weer goed voorbereid deel gaat nemen. Gaat het ook zo goed met de voorbereiding van de rest van het team? Jammer dat het hen niet lukt wat meer te delen van hun inspanningen.

  2. Klaas ik heb zojuist een geld bedrag overgemaakt. Van de twee 11stedentocht kaarten die ik weer verkocht heb. Heb het bedrag zelf verdubbeld.
    Succes de laaste maand van je (jullie) voorbereidingen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: