Klein rondje van 80 km

Bijna één van mijn laatste trainingen voor Alpe d’Huzes, tenminste op Nederlandse bodem. Later deze week nog een interval training en dan in de auto naar Frankrijk.

Mijn rug was de laatste dagen niet optmaal, maar na de behandeling van vanochtend lijkt daar veel, heel veel verbetering in gekomen te zijn. In plaats van een manipulatie van mijn rug, heeft de therapeut dry needling toegepast op mijn vastzittende spieren bij mijn heup. Op een merkwaardige manier is ineens alle spierspanning verdwenen en de beweeglijkheid van de heup weer terug. HOERA!!!

 

Dat merkte ik ook goed bij het fietsen vandaag, aan de ene kant was ik erg uitgerust, dus er helemaal klaar voor en aan de andere kant was het fysiek veel beter voor elkaar. De Amerongsberg liep daarom ook erg makkelijk, maat deondanks heb ik mezelf wel gespaard om zo de rug toch niet direct heel erg te belasten. De andere bklimmingen lipen eigenlijk ook wel makkelijk, alleen kwam op het laatst de pijn in mijn rug toch weer wat terug. Nog even rustig aan doen. Donerdag nog een intensieve intervaltraining en danvrijdag naar Alpe d’Huez.

1 reactie

  1. Heel erg veel succes (en plezier!) op de Alpe!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: